På bättringsvägen

Idag känns det lite bättre med magen. Började lite smått i söndags men har bara blivigt värre
Igår var det katastrof, vaknade 00:20 med jätte magverk kl 05:00 klarade jag inte mer utan fick åka in till akuten, där fick jag nått för att lugna typ magsår/magkatarr men efter ca 1 timme så var det värre än när jag åkte in, höll på att kollapsa inne på akuten så doktorn och en syster fick hjälpa mig till sängen för jag kunde inte stå själv, sen fick jag lite smärtstillande sen blev allt väldigt bra. Fick ett recept på medicin mot magsår/magkatarr. Så nu får vi hoppas på att det blir bättre med magen.


Här kommer några bilder på barnen för att liva upp dagen lite =)



SUCK

Någon som skulle vara rolig och läman en kommentar....

Anonym om Hemma igen!
vadå fack. skitbajs
IP: 83.209.11.112

Hmmm   men jag börjar sakta komma den J**** på spåren...
83.209.11.112 resolved to ce05316-ronnet.cenara.com [Sweden]
Tror jag vet vem det är....

Godingarna

image352

Hemma igen!

Så nu har man varit på kurs i 5 dagar.
Fack kurs. Det var väldigt givande, har lärt mig massa nytt som man kan ha nytta av i arbetslivet. Nu väntar jag på nästa kurs, PAM (Praktisk ArbetsMiljö) för att kunna bli skyddsombud, sen får vi se vad mer man kan åka på i  vår.


Lördag kväll

Så då var det lördag igen.
Tog en tur till parken idag med barnen, där träffade Hugo en söt och trevlig tjejkompis som han lekte med (dock så var det svårt att fånga båda på foto).


På måndag bär det av till Valjeviken för kurs i en vecka. Det ska bli kul, har sätt fram imot detta ett tag nu. Samtidgt ska det bli lite tråkigt eftersom man får lämna familjen i 1 vecka.
Det är en facklig kurs och efter denna kursen kan jag gå massa andra olika kurser. Känner att detta är något som jag vill börja jobba med. Hoppas bara på att man kan komma någon vart inom facket inom en snar framtid.
Så efter årskiftet kommer det nog att bli många dagar borta från familjen.... Men det är ju för ett gott syfte, både för mig och för mina medarbetare.

lite bilder på barnen igen!

 
Hugo var på maskerad på dagis, och en bild innan dom går till dagis

 
Wille sitte och myser lite medan mamma målar.


RSS 2.0