Tisdag

Idag var det lite jobbigt att lämna Hugo på dagis, han grät när vi gick.
Känndes inte jättekul, men han var ganska trött, han hade ju vaknat redan vid 5 i morse och ville äta, sen blev det inte så jätte mycket mer sömn innan han gick upp.

Hugo innan avfärd till dagis, med dom nya "dagiskläderna från Farmor och Farfar (ja dom är lite stor men det växer han i)

Wille börjar bli jätteduktig på att focusera nu, hoppas bara att det går lika bra för honom imorgon när vi ska till BVC för att dom ska testa just det (att focusera).

Wille ligger och tittar på en jättefin mobil om Hugo fick när han döptes för ett år sen. Den lyser, snurrar och låter.

På vägs hem från dagis så stannade vi till och "solade" lite vid "fisken", den är kopplat på något vänster (eller höger) till BB, så man kan trycka på en knapp där när man har fått parn så blir det ett vattenspel, men under tiden vi satt där så var det som vanligt, bara en fontän.



Fiskfontänen... Vet dock inte var det är för fisk, men ful är den.

Och som vanligt på vägs hem från dagis så stannde vi till i parken så hugo fick leka lite. Visserligen leker dom massa på dagis och är på äventyr och så, men han tycker att det är lika kul ändå.



Lite trött, han sov bara 1 timme på dagis.

Sen på vägs hem från parken så passede jag på att ta med Hugo på lite trappträning, medans Frun och Wille fick gå runt. Det är en ganska lång trappa, så vi var tvungen att pausa lite på mitten.





Lååång trappa, men med hjälp så gick det jätte bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0