Trött

Vaknade av att telefonen vibrerade. Tittade och det stod att det var mi kollega som ringde. Nu har jag försovit mig för mötet kl 9 på min semster tänkte jag. Men så var det ej. Det var bara en fråga, kl 06:10 på min semester. Jag skulle för visso upp tidigt, typ runt 7 för att äta frukost och sånt innan jag ska iväg på ett kort möte. Så just nu är jag ganska trött men det blir snart bättre.

Regnet verkat hålla i sig hela veckan enl. Klart.se
Så det blir att gå förbi dagis och hoppas att dom har öppet så man kan hämta grabbarnas regnkläder så vi kan åka och fiska lite sen efter mötet, och efter att jag varit och fixat ett nytt pass.

Mitt gick ut i april. Vi ska förvisso bara till Danmark och ev en shopingtur till tyskland i sommar så där ska ju inte vara några problem. Men vi fixar ett nytt ändå.

På återseende.


Stockholm

Trevlig dag på jobbet med sill lunch. Sen en tur på den årliga lövmarknaden. Smiddigt att bara kunna kliva ut från jobbet för att hamna mitt i marknaden. Fick ett sms att kläderna redan kommit! SNABBA BUD!!

Nu sitter jag och väntar på flyget till Stockholm för att få träffa alla mina älskligar och släkt!

Sen kör vi hem på lördag, tvätt och middag med svärföräldrarna på söndag, kort möte på jobbet på måndag sen kanske lite fiske från lunch och framåt.

På återseende!


Kläder

Blev en lite tur ut för att fiska ikväll efter att jag lämnat Rasmus hos svärmor och svärfar. Men det blåste ganska mycket. Vi fick bara sjögräs idag...

Väl hemma passade jag på att beställa ett par byxor och jacka som tål lite tuffare tag ute. Så nu är man snart helt färdigutrustad som sportfiskare.

Så kläderna kommer nästa vecka och för hoppningsvis får jag underdelen till mitt UL spö med. Det var ju trasigt när jag fick de så jag fick skicka tillbaka en bit av det.

Men nu Nanna kudde! På återseende!


Snart torsdag!

Snart får jag träffa alla mina älsklingar igen!
Har haft en jättebra helg med goa gubbar! Blev lite fiske åter igen. På bilden nedan kan vi se en väldigt glad Gummi. Sen är det en bild på en lite liten gädda som jag fick och släpte tillbaka.


Ensam hemma

Älskling och alla barn är i Stockholm sen några dagar.

Så nu när katten är borta dansar råttorna på bordet ;)

Ligger fortfarande i sängen och kl är snart 11. Tänkte nog ta en pizza till frukost. Sen hoppas jag att det blir fiske idag med. Igår fick vi två små gäddor bara.
Nä nu ska jag prova kudden igen!

Saknar alla mina ❤ !


Länge sen sist

Glömmer alltid bort bloggen, vet inte hur jag ska göra med bloggen. Mycket har hänt sen sist. Nytt år. Nytt jobb Men störst av allt. En tös har kommit till världen! Den 19 april fick vi Pixie <3 Ska försöka komma igåg att uppdatera bloggen lite oftare, annars är det bättre att jag lägger ner den känns det som.

RSS 2.0